Appelsinbiff

2 porsjoner.

2 porsjoner:

2 stk. skinkebiff

½ ts salt

½ ts pepper

1 ss margarin eller olje

1 stk. appelsin - kun saften

1 ss frisk rosmarin evt. 1 ts tørket

2 stk. gulrot

1 stk. purre

¼ pk. tagliatelle

Slik gjør du:

1. Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.

2. Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 min.

3. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.

4. Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 min. igjen av koketiden.

5. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.

Denne retten ble levert av matprat.no.