Du leser nå Dagbladet Pluss
LOBSTER ROLL: På Manhattan står in-folket i kø for noe som likner forbløffende på pølsebrød med rekesalat.
LOBSTER ROLL: På Manhattan står in-folket i kø for noe som likner forbløffende på pølsebrød med rekesalat. Vis mer

«Arbeiderklassesnobberi smaker ikke helt som annet snobberi»

Slik lager du lobster rolls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vi venter. Vi venter litt til. Min venn Jeffrey Steingarten er godt kjent her, og har fått assistenten sin til å ringe på forhånd. Jeffrey er forfatter av kultboka «The Man Who Ate Everything» og mangeårig matskribent for Vogue, bladet for folk som spiser så lite som mulig.

Men det er stappfullt av folk her, så han kan ikke få den VIP-servicen han er vant til. Vi drikker kruttsterke drinker, mens folk som har fått i seg mer enn én allerede skumper borti oss.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer