Ari Behn (46): - Skammen har kommet snikende

Lenge var han lammet av smerte. Nå lever han ut sin største drøm.

ARI I AMERIKA: - Det er blod på veggene, sier forfatter og kunstner Ari Behn (46) om bildene han stiller ut på anerkjente Gabba Gallery i Los Angeles. Sammen med kunstneren Espen Eiborg (51) og den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (55) er han aktuell med utstillingen «Borderless». Foto: Klaudia Lech
ARI I AMERIKA: - Det er blod på veggene, sier forfatter og kunstner Ari Behn (46) om bildene han stiller ut på anerkjente Gabba Gallery i Los Angeles. Sammen med kunstneren Espen Eiborg (51) og den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (55) er han aktuell med utstillingen «Borderless». Foto: Klaudia LechVis mer

- Hvorfor snakket du til ham!?! Hvorfor snakker du med andre menn på den måten?! Jeg vil ikke ha noe av det, hører du! Det passer seg ikke!En snauskallet, atletisk mann i treningstøy hveser ut aggresjon gjennom sammenbitte tenner. Sekunder tidligere har kona hans gitt en kompliment til en passerende mann. Hun har sett beundrende på hans lilla, dobbeltspente velurjakke fra Dolce & Gabbana med en rosett på venstre bryst, og ropt begeistret til den fremmede.Alt hun sa var at hun syntes jakka var vakker. At han kledde den godt. Og den fremmede vendte seg, mens han gikk videre på turstien der klippelandskapet han tok seg ned fra stupte i Stillehavet og svarte kråker fløy lavt.Han så på kvinnen og sa varmt:- Thank you, sweetheart.Det var alt. Det var nok.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.