Aris mamma: - Han hadde det så vondt

Da Marianne Solberg Behn spurte sønnen om han var i faresonen for å ta livet sitt, svarte Ari: «Nei, mamma, det har jeg ikke mot til».

MANGE FØLELSER: Døden i seg selv er vanskelig, selvmord enda vanskeligere. – Det fører med seg sjokk og fortvilelse, men så må man på et vis akseptere og ha respekt for valget han tok, sier moren til Ari Behn. Nå åpner hun for første gang opp, og forteller hittil ukjente sider om tida før og etter 1. juledag i fjor.
MANGE FØLELSER: Døden i seg selv er vanskelig, selvmord enda vanskeligere. – Det fører med seg sjokk og fortvilelse, men så må man på et vis akseptere og ha respekt for valget han tok, sier moren til Ari Behn. Nå åpner hun for første gang opp, og forteller hittil ukjente sider om tida før og etter 1. juledag i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer