<strong>MANGE FØLELSER:</strong> Døden i seg selv er vanskelig, selvmord enda vanskeligere. – Det fører med seg sjokk og fortvilelse, men så må man på et vis akseptere og ha respekt for valget han tok, sier moren til Ari Behn. Nå åpner hun for første gang opp, og forteller hittil ukjente sider om tida før og etter 1. juledag i fjor.
MANGE FØLELSER: Døden i seg selv er vanskelig, selvmord enda vanskeligere. – Det fører med seg sjokk og fortvilelse, men så må man på et vis akseptere og ha respekt for valget han tok, sier moren til Ari Behn. Nå åpner hun for første gang opp, og forteller hittil ukjente sider om tida før og etter 1. juledag i fjor. Vis mer

Aris mamma: - Han hadde det så vondt

Da Marianne Solberg Behn spurte sønnen om han var i faresonen for å ta livet sitt, svarte Ari: «Nei, mamma, det har jeg ikke mot til».

Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer