Arnulf (75) gikk fra å være professor til å sitte på skolebenken med 20-åringer: - Oppfriskende

- Jeg gikk fra å tilhøre universitets­hierarkiets topp til å befinne meg nederst på stigen, sier Arnulf Kolstad.

Den evige student: - Jeg var ikke ferdig utlært, og hadde fortsatt store hull i kunnskapen om ting som interesserte meg, sier Arnulf Kolstad (75), som har fått en ny vår som student i pensjonstiden. Foto: Maria Gossé
Den evige student: - Jeg var ikke ferdig utlært, og hadde fortsatt store hull i kunnskapen om ting som interesserte meg, sier Arnulf Kolstad (75), som har fått en ny vår som student i pensjonstiden. Foto: Maria Gossé Vis mer
Publisert

Jeg har alltid vært vitebegjærlig, og opptatt av å forstå den verden jeg er født inn i. Derfor har jeg også bestandig hatt en forestilling om at jeg må få med meg mest mulig. At jeg må utnytte tida.

Jeg er fra Oslo, og vokste opp med bokhyller hjemme. I ettertid har jeg forstått at jeg nok har fått med meg interessen for litteratur hjemmefra. Jeg har alltid vært en lesehest.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer