Asiatisk kinakålsuppe med kylling

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 dl vann

4 dl kokosmelk

1 hønsebuljongterning

revet skall og saft av 2 lime

3 ts thai red currysaus

3 ss revet frisk ingefær

1 ½ ss fiskesaus (asiatisk)

Asiatisk kinakålsuppe med kylling

400 g strimlet kyllingkjøtt

½ kinakål i strimler

100 g shiitakesopp

4 vårløk i biter

1 røde chili i ringer

1 dl hakket frisk koriander• Slik gjør du:

Ha vann, kokosmelk, buljong, lime, currypaste, ingefær og fiskesaus i en stor kjele og kok opp. Legg i kyllingstrimler og kok i 5 minutter.

Ha kinakål, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til.

Smak til suppen med litt mer fiskesaus og lime. Server suppen med rikelig med hakket frisk koriander.

Tips: Server med nykokt jasminris til.

Oppskriften levert av www.frukt.no.