Asiatisk sei med grønnsakwok

4 porsjoner.

4 porsjoner:

800 g seifilet uten skinn og bein

Saus:
1 ss olivenolje

1 ss soyasaus

1 ts revet ingefærrot

1 ts sukker

1 presset hvitløkbåt

Grønnsakwok:

2 løk i små båter

300 g brokkoli i små buketter

2 paprika i terninger

1 purre i ringer

4 ss olivenolje

salt og pepper

• Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 180 grader. Kok risen etter anvisning på pakken. Skjær fiskefileten i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Rør sammen ingrediensene til sausen og hell blandingen over fisken i formen. Stekes i stekeovn ved 180 grader til fisken er ferdig, ca. 15 minutter. Varm oljen i wokpanna til den er god og varm. Ha i grønnsakene og stek dem raskt 2-3 minutter. Dryss salt og pepper over og server.