Asiatiske seikaker

Mat til 4 på 30 minutter.

500 g seifilet 2 ss potetmel 1 ts salt 1 stk. eggehvite 4 dl lettmelk Salt og pepper 1 ts revet frisk ingefær 2 ts finhakket rød chili 2 ss grovhakket frisk koriander 1/2 lime. Potetmos: 600 g kokte poteter 4 dl lettmelk 3 ss lettrømme Salt og pepper. Skjær fisken i biter og ha disse i en foodprosessor sammen med saltet. Kjør til en fast masse. Tilsett eggehviten og rør godt sammen. Tilsett melka gradvis mens maskinen går. Farsen skal være fast og glatt. Tilsett potetmel, ingefær, chili og koriander. Stek en prøvekake og tilsett mer salt, pepper og limejuice om nødvendig. Lag fiskekaker og stek i panne. Mos potetene og tilsett melka litt om gangen. Ikke alle poteter trenger like mye væske. Rør det hele godt sammen. Ha i rømme og smak til med salt og pepper. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!