Aslags arr

De siste åra har Hellbillies-vokalist Aslag Haugen (51) brukket nakken og mistet broren i en bilulykke. I år skal han fylle Oslo Spektrum.

Året etter: 15. juli er det et år siden Aslags bror Arne Sigurd omkom i en bilulykke. — Vi har ikke planlagt noen markering. De merkedagene der må du bare la gå, komme deg gjennom, sier han. Alle foto: Lars Myhren Holand
Året etter: 15. juli er det et år siden Aslags bror Arne Sigurd omkom i en bilulykke. — Vi har ikke planlagt noen markering. De merkedagene der må du bare la gå, komme deg gjennom, sier han. Alle foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- For ikke lenge siden kom det ny forespørsel om å være med på «4-stjerners middag», sier Aslag Haugen.

- Det må være det teiteste programmet jeg noen gang har sett. Jeg skjønner ikke poenget med å være med på det. Det er ingenting ved det programmet som kan booste karriera di, liksom.

- Men mange sier ja?

- Ja. Hvis du har fryktelig lyst til å komme på tv så er det jo greit. Men om du får mer å gjøre rent musikalsk eller bare havner i kjendisgreia, er jeg usikker på. Artist og kjendis er to forskjellige ting, nemlig, sier han og smiler skjevt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer