Sparringpartnere: Grilla asparges blir litt brente og bitre, men er fremdeles søte og gode. Og når de får selskap av smeltet camembert og hakka nøtter, er våren her.
Sparringpartnere: Grilla asparges blir litt brente og bitre, men er fremdeles søte og gode. Og når de får selskap av smeltet camembert og hakka nøtter, er våren her.Vis mer

Asparges syndrom

Åpne munnen og steng nesa for vårens beste matvare.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Den ene halvdelen av befolkningen er avskåret fra herretoalettenes stille forbrødring. La meg derfor gi et lite innblikk i livet bak lukkede dører: Der foregår det et intrikat spill med svært bestemte regler. Mens damene kan fnise og skravle, gi hverandre komplimenter og drive bonding, er slikt på det nærmeste forbudt. Man skal være herrer og må oppføre seg plettfritt mens man ser til sine kroppslige behov.

For å klare seg på herredo må man være vennlig og jovial, og man må være det med lem i hånd, uten å framstå som homsete. Samtidig skal man respektere hverandres intimgrenser uten å være altfor prippen, for det kan også lett oppfattes som homsete. Selvsikkert, maskulint kroppsspråk er bra. Muligheten for konversasjon er meget begrenset. Alt annet enn fotball kan ende opp med å bli oppfattet i feil mening, slik at man framstår som homsete. De beinharde, uskrevne reglene som styrer livet på herretoalettet gir svært få muligheter for individualitet, sosial utfoldelse og interaksjon. For selv ikke stolte og avklarte homser ønsker å oppfattes som homser på dass.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn