Du leser nå Dagbladet Pluss

Avvist av pappa

Hennes biologiske far påstår at hun ikke er hans datter.

Jesper Juul svarer Dagbladets lesere. Han er Skandinavias ledende familieterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bøker, blant annet boka «Ditt kompetente barn», som er oversatt til 13 språk. Send inn ditt spørsmål til jesper.juul@dagbladet.no
Jesper Juul svarer Dagbladets lesere. Han er Skandinavias ledende familieterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bøker, blant annet boka «Ditt kompetente barn», som er oversatt til 13 språk. Send inn ditt spørsmål til jesper.juul@dagbladet.noVis mer

||| INNLEGG

Jeg har et sterkt og godt forbilde i min mor, i tillegg har jeg en super stefar. Men nå har jeg lenge lurt på hvordan jeg skal takle et problem. Min biologiske far har flere unger med forskjellige damer, så langt har jeg bare  kontakt med min storesøster. Min yngre bror har vel så å si avvist meg. Jeg har telefonnummeret til min eldre bror, men jeg tør ikke å ta en sjanse på å bli såret igjen. Han (min biologiske far) så jeg aldri, og det eneste jeg visste var at jeg/min mor fikk penger fra ham.

For cirka to år siden fikk jeg et brev i posten. Det var fra en advokat som hadde blitt kontaktet av min biologiske far, som påsto at jeg ikke var hans datter. Etter å ha  kontaktet advokaten og min far, som jeg ble enig med å møte uka etter, ble jeg ganske stum og sjokkert.Min mor lurte på om jeg ville at hun skulle ringe og prate med ham, i tillegg til å trøste meg med å si noe som: «Du har ingenting å bekymre deg for».Rett før jeg traff ham prøvde jeg å stålsette meg for det som skulle komme. Det gikk ikke, han sa følgende: «Grunnen til at jeg vil ta en test er for å ha det på papiret. En annen ting er at jeg har hørt fra folk at moren din fikk besøk fra andre menn på den samme tida som jeg besøkte henne». (Den siste påstanden hørtes nesten ut som om han kalte min mor en hore, for å si det mildt.)Det føltes som om noen hadde skubbet meg opp i et hjørne og slått luften ut av lungene mine. Etter at vi hadde pratet litt til, ble vi enige om at han skulle kontakte legen og fikse en avtale. Etter møtet kom et slags trykk med sinne, skuffelse, avvisning og hat over meg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.