Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Avvist av pappa

Hennes biologiske far påstår at hun ikke er hans datter.

Jesper Juul svarer Dagbladets lesere. Han er Skandinavias ledende familieterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bøker, blant annet boka «Ditt kompetente barn», som er oversatt til 13 språk. Send inn ditt spørsmål til jesper.juul@dagbladet.no
Jesper Juul svarer Dagbladets lesere. Han er Skandinavias ledende familieterapeut, foredragsholder og forfatter av en rekke bøker, blant annet boka «Ditt kompetente barn», som er oversatt til 13 språk. Send inn ditt spørsmål til jesper.juul@dagbladet.no Vis mer

||| INNLEGG

Jeg har et sterkt og godt forbilde i min mor, i tillegg har jeg en super stefar. Men nå har jeg lenge lurt på hvordan jeg skal takle et problem. Min biologiske far har flere unger med forskjellige damer, så langt har jeg bare  kontakt med min storesøster. Min yngre bror har vel så å si avvist meg. Jeg har telefonnummeret til min eldre bror, men jeg tør ikke å ta en sjanse på å bli såret igjen. Han (min biologiske far) så jeg aldri, og det eneste jeg visste var at jeg/min mor fikk penger fra ham.

For cirka to år siden fikk jeg et brev i posten. Det var fra en advokat som hadde blitt kontaktet av min biologiske far, som påsto at jeg ikke var hans datter. Etter å ha  kontaktet advokaten og min far, som jeg ble enig med å møte uka etter, ble jeg ganske stum og sjokkert.Min mor lurte på om jeg ville at hun skulle ringe og prate med ham, i tillegg til å trøste meg med å si noe som: «Du har ingenting å bekymre deg for».Rett før jeg traff ham prøvde jeg å stålsette meg for det som skulle komme. Det gikk ikke, han sa følgende: «Grunnen til at jeg vil ta en test er for å ha det på papiret. En annen ting er at jeg har hørt fra folk at moren din fikk besøk fra andre menn på den samme tida som jeg besøkte henne». (Den siste påstanden hørtes nesten ut som om han kalte min mor en hore, for å si det mildt.)Det føltes som om noen hadde skubbet meg opp i et hjørne og slått luften ut av lungene mine. Etter at vi hadde pratet litt til, ble vi enige om at han skulle kontakte legen og fikse en avtale. Etter møtet kom et slags trykk med sinne, skuffelse, avvisning og hat over meg.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?