Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Bagett med setersalsa

To porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2 bagetter 6 skiver fenalår 2 ts smør eller kremost Setersalsa: 1 liten avokado i små terninger ca. 1/2 mango i små terninger 1/4 rødløk - finhakket 1 båt hvitløk - finhakket 1 ss sitronsaft Slik gjør du: Lag salsa av avokado, mango, rødløk, hvitløk og sitronsaft. Smak til med litt salt og pepper. Skjær bagettene i to og smør dem med litt smør eller kremost. Legg 2- 3 skiver fenalår i hver bagett og fordel salsaen i bagetten eller mellom skivene. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!