Bakparet

Instruktør Arvid Ones (47) og koreograf Hilde Sol Erdal (44) står bak det meste og beste fra Bergen. Og så er de fortsatt gift. Med hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OM DU NOEN GANG skal på et show med artister fra Bergen, kan du mest sannsynlig lese følgende nederst på plakaten:

Regi: Arvid Ones. Koreografi: Hilde Sol Erdal.

Han er tidligere skuespiller, hun tidligere ballettpedagog og danser. Nå er de best kjent i tospann bak det meste av scenegodt fra Bergen. Som «Kvinner på randen» og brødrene «Ylvis». I april ble ekteparet belønnet med byens egen «Pernillestatuett» for innsatsen.

-  Det er hyggelig å bli satt pris på, deilig å bli sett når man jobber bak scenen. Ofte blir vi bare nevnt hvis det går dårlig, sier Hilde Sol Erdal.

HUN KOMMER SPASERENDE til Kafe Kippers direkte fra Grieghallen og prøver på åpningsshowet til Festspillene i Bergen, 25. mai. Like etter kommer Arvid Ones kjørende, rett fra møte med to kjente artister som har planer om samarbeid med ham som instruktør. Og koreografien? Jepp, det blir kona.

-  Vi jobber best sammen. Sånn er det bare, sier Arvid.

-  Det fungerer veldig bra. Men vi er begge veldig temperamentsfulle, og krangler ofte så fillene fyker, sier Hilde Sol.

-  Likevel fungerer vi veldig bra. Jeg liker å jobbe med henne, repeterer Arvid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer