Balansekunst

Jan Ketil Smørdal (44) mistet både kreditten, ankelen og kona på Cirkus Agora. Er det galskap eller dyp kjærlighet som får ham til å fortsette?

GAMLE KUNSTER: Det er bare noen timer til gjestene kommer, og teltmastene er fortsatt ikke reist. Jan Ketil Smørdal har likevel tid til å demonstrere et klassisk sirkustriks, denne gangen med barnebarnet Leah (2), som har balansert på bestefars hånd to meter opp i lufta siden hun var litt over ett år.
GAMLE KUNSTER: Det er bare noen timer til gjestene kommer, og teltmastene er fortsatt ikke reist. Jan Ketil Smørdal har likevel tid til å demonstrere et klassisk sirkustriks, denne gangen med barnebarnet Leah (2), som har balansert på bestefars hånd to meter opp i lufta siden hun var litt over ett år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— JEG SA TIL BANKEN, sirkuset tilhører meg. «Nei da, ikke nå lenger», sa de.

— Så prøv å drive det sjøl, sa jeg.

Sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal har hatt sitt livs lengste juleferie. I november ble livsverket hans, Cirkus Agora slått konkurs. Nå står vi på en grusbane i Ås. Smeltevann har gjort den tjukk og myk. Et nedpakket telt står som en enorm og uåpnet presang i midten.

Har du en aID konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Prøv Pluss

1,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

1 kvartal

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer