Balansekunsten

Hvor høye ambisjoner er det egentlig sunt å ha?

LITE BESKJEDEN: - Jeg har gjort alt riktig. Ikke én ting har jeg gjort feil, sa artisten Ida Maria til Dagbladet på USA-turné denne uka. Hvor høye ambisjoner er det egentlig sunt å ha?Foto: LARS EIVIND BONES
LITE BESKJEDEN: - Jeg har gjort alt riktig. Ikke én ting har jeg gjort feil, sa artisten Ida Maria til Dagbladet på USA-turné denne uka. Hvor høye ambisjoner er det egentlig sunt å ha?Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HVORDAN SKAL JEG slå meg til ro med at jeg ikke ble det jeg ville i livet?

— Noe av det viktigste er å ta det innover seg, og erkjenne at «sånn ble det ikke». Du må få det på bordet og få sørget det ut. Det er mange som ikke våger å kjenne ordentlig på den følelsen. Deretter må du komme deg videre, og se etter det gode i situasjonen du er i. Hvis du ikke får til dét, er det på tide å bytte kurs.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer