Balsamico-stekt kylling

4 porsjoner.

Ca. 30 minutter, 4 personer:

4 kyllingfileter

2 hakkede hvitløkbåter

1 ss grov sennep

2 ss balsamicoeddik

olje til steking

flaksalt

kvernet pepper

Balsamico-stekt kylling

1 sitron i båter

• Slik gjør du: Skjær kyllingfiletene på langs. Bland hvitløk, sennep, og balsamico og tilsett kyllingfiletene. Vend dem så de blir dekket av marinaden og la dem ligge i minst 20 minutter.

Varm olje i en stekepanne og stek kyllingstrimlene til de er gylne og gjennomstekt. Dryss over salt og pepper og server kyllingstrimlene med potetsalat og sitronbåter.

Potetsalat:

1 kg små nypoteter

1-2 finhakkede hvitløkbåter

2 dl matyoghurt

1-2 ss sitronsaft

Balsamico-stekt kylling

1 ts sukker

3 finsnittet vårløk

1/2 potte hakket mynte

Kok potetene møre i lettsaltet vann. Bland yoghurten med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no