
Bare nesten
Klarer «nye» Bagatelle seg uten stjernekokk Eyvind Hellstrøm?
-Må vi ringe Hellstrøm og få ham til å rydde opp, eller klarer kjøkkensjef Daniel Höglander å møte forventningene? undret Fredag.
-Ja, det er jo det alle lurer på. Höglander & co. kan si hva de vil om at de skal kjøre sitt eget løp, og at de ikke har ambisjoner om å sanke Michelin-stjerner. Men man hopper etter Hellstrøm. Et sted som dette kan ikke løpe fra sin fortid som fyrtårn i skandinavisk gastronomi, repliserte Robinson.
Vel anbrakt i de samme gode, polstrede skinnstolene som før Hellstrøm tok sin kokkelue og gikk, var det da heller ikke mye som ga gjestene inntrykk av et dramatisk brudd med fortida på luksusrestauranten i Bygdøy allé. Lokalet er pusset opp, nye farger er kommet på veggene, men Fredag var ikke imponert.
Dagbladet Pluss – de beste historiene
- Over 250 kvalitetsartikler hver måned
- Prisvinnende reportasjer og avsløringer
- Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
- Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
- Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
- Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
- Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
- Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
- Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-
Betal trygt med Visa eller Mastercard.