Gammelt og nytt: Det siktes mot stjernene på gjenåpnede Bagatelle, men det mangler litt før restauranten kan stille seg helt øverst på pallen.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
Gammelt og nytt: Det siktes mot stjernene på gjenåpnede Bagatelle, men det mangler litt før restauranten kan stille seg helt øverst på pallen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Bare nesten

Klarer «nye» Bagatelle seg uten stjernekokk Eyvind Hellstrøm?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Må vi ringe Hellstrøm og få ham til å rydde opp, eller klarer kjøkkensjef Daniel Höglander å møte forventningene? undret Fredag.

-Ja, det er jo det alle lurer på. Höglander & co. kan si hva de vil om at de skal kjøre sitt eget løp, og at de ikke har ambisjoner om å sanke Michelin-stjerner. Men man hopper etter Hellstrøm. Et sted som dette kan ikke løpe fra sin fortid som fyrtårn i skandinavisk gastronomi, repliserte Robinson.

Vel anbrakt i de samme gode, polstrede skinnstolene som før Hellstrøm tok sin kokkelue og gikk, var det da heller ikke mye som ga gjestene inntrykk av et dramatisk brudd med fortida på luksusrestauranten i Bygdøy allé. Lokalet er pusset opp, nye farger er kommet på veggene, men Fredag var ikke imponert.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn