SØNDAGSMIDDAG: Rotgrønnsaker, ertepuré og chiliflatbrød.
SØNDAGSMIDDAG: Rotgrønnsaker, ertepuré og chiliflatbrød.Vis mer

Bare rot

Høstens rotgrønnsaker egner seg også veldig godt som småmat.

||| Når rotgrønnsakene får litt tid på seg i en varm stekeovn, er det utrolig så sødmefylte de blir. Nå er butikkene fulle av gode norske grønnsaker, så her må det om å gjøre å fråtse mest mulig mens tilbudet er så bra som nå!

Jeg er en stor tilhenger av mat hvor jeg selv kan plukke og mikse hva som ender opp på tallerkenen. Småmat, hvor det er noe for enhver smak og alle kan finne sine favoritter. Her har jeg lagd en lett og luftig ertepuré, sprø og deilige chiliflatbrød (som ikke er sterkere enn at ungene elsker dem), langtørket spekeskinke og rikelig av høstens rotgrønnsaker.

Antall personer: 4Aktiv tid: 45 minutterFra start til ferdig middag: 1 time og 30 minutter (inklusive heving av deig)

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn