Du leser nå Dagbladet Pluss

«Bare vent til du havner i rullestol eller noe, for da vil du se hvor ensom du er»

Ville ha full kontroll over kjæresten ved å gjøre henne usikker. Kan det kalles kjærlighet?

STYR UNNA: Disse mennene (og kvinnene) er gode forførere og elendige elskere, og ikke sjelden lykkes det dem å få et av barna på sin side. Glem alt om ham og hans motiver snarest mulig, og analyser i stedet din egen rolle i spillet, så du lærer å styre langt unna menn som ham, skriver Jesper Juul. Tegning: LISA AISATO
STYR UNNA: Disse mennene (og kvinnene) er gode forførere og elendige elskere, og ikke sjelden lykkes det dem å få et av barna på sin side. Glem alt om ham og hans motiver snarest mulig, og analyser i stedet din egen rolle i spillet, så du lærer å styre langt unna menn som ham, skriver Jesper Juul. Tegning: LISA AISATOVis mer

(Magasinet):

Spørsmål:

Først vil jeg si jeg er glad for at du sakte, men sikkert kommer deg videre i den vanskelige tiden. Lykke til!

Så ... Her er min historie og mitt spørsmål.

For to år siden traff jeg en mann. Jeg hadde da vært alene i åtte måneder, og hadde et 13 år gammelt ekteskap bak meg. I utgangspunktet var jeg ikke klar for noe nytt, men ting skjer.

Min nye partner hadde vært singel i noen år, og var veldig klar for samboerskap. Jeg følte behov for full kontroll på eget liv og mye alenetid. I tillegg hadde jeg to barn på 9 og 12 år å ta hensyn til, samt en meget krevende jobb.

Jeg var tydelig på at samboerskap ikke var noe jeg ønsket så tidlig i forholdet, men jeg følte veldig at han presset meg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.