Vis mer

Barkoden

Drink Factory i London er for cocktails det molekylær gastronomi er for mat.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Denne drinken er ... BEST!!

69 Colebrooke Row, London. En pianist i den lille baren uten navn triller ut ragtime og jazzmelodier, men den høylytte amerikaneren skjærer gjennom godlyden hans. Entusiastisk forsøker fyren å analysere drinken sin, men han mangler ordene.

- Dette er en weekenddrink... En sitte-og-nippe-drink...

Foran ham står Barbershop Fizz: Et høyt glass med en lys og slørete drink dekorert med polkafarget sugerør, en miks av gin og mint. Ja, og så bjørk og furu, da.

Bjørk og furu? I restaurantbransjen har den eksperimentelle trenden molekylær gastronomi bredt om seg de siste åra. Ved hjelp av sentrifuger og tørris og 3d-printere - generelt, laboratorieutstyr - skapes nye og hittil uante smakskombinasjoner og matformer. Drinkene på 69 Colebrooke Row er det neste steget: Molekylær miksologi. Stedet eies av Tony Conigliaro, en av verdens fremste cocktailmestere.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn