Barn må lære tålmodighet. Men ikke nødvendigvis av meg

Kjartan Brügger Bjånesøy mener tålmodighet er en dyd. I teorien.

MICRO MIDAS: - Hvorfor måtte det ta så lang tid? Han hadde jo sett hvor fort denne prosessen kan gå hos venner og onkler med mikrobølgeovn, skriver Kjartan Brügger Bjånesøy. Foto: Geir Dokken
MICRO MIDAS: - Hvorfor måtte det ta så lang tid? Han hadde jo sett hvor fort denne prosessen kan gå hos venner og onkler med mikrobølgeovn, skriver Kjartan Brügger Bjånesøy. Foto: Geir Dokken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Kan vi snarest få oss en mikrobølgeovn?

Det var endelig helg, fotball på tv, men sønnen min var lei av å vente på popkornet. Han fant ingen glede i å legge et par maiskorn i kjelen, sette på lokk, skru varmen på fullt og bare stå stille i spenning og vente på de første poppene, og deretter legge i resten av kornene.

Hvorfor måtte det ta så lang tid? Han hadde jo sett hvor fort denne prosessen kan gå hos venner og onkler med mikrobølgeovn. Som den ansvarlige forelderen jeg er, ga jeg ham en leksjon i viktigheten av å vente, og i at tålmodighet er en viktig egenskap i et samfunn der ingen verdsetter det å kjede seg.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer