Barn trenger foreldre som har tro på seg selv

Mødre og fedre reiser seg mot politikernes detaljstyring og mistillit.

EGNE VALG: Barn trenger foreldre som samarbeider om å gjøre valg som er gode for sin familie, skriver Bjørk Matheasdatter. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
EGNE VALG: Barn trenger foreldre som samarbeider om å gjøre valg som er gode for sin familie, skriver Bjørk Matheasdatter. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da jeg skulle bli mamma første gang, var permisjonen seks måneder. Farget av tidsånden, og med liten innsikt i hvordan livet med barn ville bli, tenkte jeg: «Seks måneder hjemme med et spedbarn, det kan bli kjedelig». Så jeg meldte meg opp til videre studier.

Men så kom barnet. Det var langt fra kjedelig. Det var livsomveltende. Å bli mamma snudde om på mange av mine forestillinger. Og når jeg tenker på dagen da de seks månedene med permisjon var over, blir jeg skjelven.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer