Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Basilikumkrydret torskefilet

4 porsjoner.

Ca. 750 g torskefilet uten skinn og bein

1 ts salt

1 rød paprika i tynne strimler

1 rød chilipepper, finhakket

2 ss finstrimlet frisk basilikum

3 ss smeltet smør

frisk basilikum til pynt

I ovn ved 180 °C i ca. 30 minutter. Kok poteter. Legg torskefileten hel i et smurt ildfast fat. Fordel paprika, chilipepper og basilikum over og drypp på smeltet smør. Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt. Pynt med friske basilikumblad før servering og server med kokte poteter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media