Du leser nå Dagbladet Pluss

Behn i nesa

Nå skal du få vite hva som gir Marianne Behn (55) grå hår.

PÅ KONGELIG BRYLLUP: Marianne Behn og ektemannen Olav Bjørshold under bryllupet til Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn i Nidarosdomen.
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX / POOL
PÅ KONGELIG BRYLLUP: Marianne Behn og ektemannen Olav Bjørshold under bryllupet til Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn i Nidarosdomen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX / POOLVis mer

||| — Fullstendig absurd, sier Marianne Behn mens blikket glir over gata. Hun svinger til venstre.

Hadde det ikke vært for det radioprogrammet, så ville dette aldri skjedd. Da ville hun ikke ha blitt rosenterapeut og hun ville ikke ha truffet prinsesse Märtha Louise og de ville aldri blitt venninner. Ingen slottsmiddager. Ingen engledebatt. Og ingen fotografer ville hatt noen interesse av å ligge i buskene og vente på dem, journalistene ville ikke ringt, ingen ville fulgt etter dem eller stirret. Ingen ville brydd seg det minste om familien Behn i Moss.

Men slik gikk det ikke. «Truet av ungdomsgjeng», «Forsøkt presset av veien i 100 km/t». Det er bare noen uker siden Marianne Behn var på forsidene igjen. Over alt. Hun hadde rygget inn i en annen bil, og pressen rapporterte om drama på E6, trakassering og politianmeldelse. Til VG sa Marianne at det ikke ville skjedd om hun ikke hadde vært mor til Ari Behn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.