>b>Topp topping:Cicchetti kan bestå av alt fra enkle brødbiter med spekeskinke, til velkomponerte retter fra ambisiøse cicchettikokker. Andreas viestad anbefaler ciccchetti med rucola og valnøttpesto.
>b>Topp topping:Cicchetti kan bestå av alt fra enkle brødbiter med spekeskinke, til velkomponerte retter fra ambisiøse cicchettikokker. Andreas viestad anbefaler ciccchetti med rucola og valnøttpesto.Vis mer

Beiteland

Venezia er som en boks med konfekt. Du vet aldri hva du får.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det finnes ikke noe land hvor det er bedre å spise enn i Italia. Men å være sulten i Italia kan være krevende. Ofte er det rett og slett uutholdelig. Jeg kan umulig være den eneste som har gått svimmel og med rumlende mage fra piazza til piazza i pizzaens hjemland på jakt etter noe å spise.

-  Har de ikke pølsekiosker i dette landet? Seven Eleven? Bensinstasjoner? Hva som helst!

Italienerne har ikke forstått at frokost er et måltid, så man blir sulten straks den første tørre croissanten er skylt ned med et fingerbøl espresso. Og etter det er det ikke annet å få før klokka er ett. For mens italienerne er usedvanlig frittenkende når det gjelder de fleste lover og forordninger, og absolutt anarkistiske i finansielle og trafikale forhold, er de regelryttere av tyske dimensjoner når det gjelder tidspunkt for servering av varme måltider.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn