Bekjennelser fra en pappa: - Selv de beste familier går i oppløsning

- Når begynte løsrivelsen? Umulig å si. Men langsomt, nærmest umerkelig glir de fra oss, skriver Magasinets Hallgeir Opedal. 

VEMODIG, MEN UUNNGÅELIG: Alle foreldre vet at det skjer - og alle frykter det. Barn vokser, flytter hjemmefra og blir voksne. Foto: NTB Scanpix
VEMODIG, MEN UUNNGÅELIG: Alle foreldre vet at det skjer - og alle frykter det. Barn vokser, flytter hjemmefra og blir voksne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag 3. oktober 1991 våknet jeg på Hotel Mount View i Nepals neststørste by Pokhara etter nok ei grusom natt. I en måned hadde to kamerater og jeg busset rundt i India, og underveis hadde jeg pådratt meg magesjuke. Nå lå jeg avmagret, dehydrert og skjelven på hotellrommet, og gruet for dagens gjøremål. For hva gjør man i Nepal? Jo, man går i fjellet, og vi hadde planlagt en ti dagers tur, og til det måtte vi ha tillatelse. Ut på dagen tuslet jeg til Immigration Office for å kjøpe trekking permit. Det var kø, selvsagt, og mens vi ventet, kom kameratene mine i snakk med to norske jenter som var ute i samme ærend. Jeg sa ingenting. Jeg satt der bleik og skral, men la selvsagt merke til den yngste, Helga, en sjarmerende sjukepleier fra Nordfjordeid.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer