Bekymret for unge idrettsutøveres mentale helse

Egne knockouts har gitt Anja Hammerseng-Edin (34) innsikt.

EGENTRENT: I barne-og ungdomsåra var Anja Hammerseng-Edin supertalentet som dundret ballen i mål, helt til de andre tok henne igjen. - Da fikk jeg det vanskelig. Jeg kjente på skam og sjalusi. Foto: Morten Rakke
EGENTRENT: I barne-og ungdomsåra var Anja Hammerseng-Edin supertalentet som dundret ballen i mål, helt til de andre tok henne igjen. - Da fikk jeg det vanskelig. Jeg kjente på skam og sjalusi. Foto: Morten Rakke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Prestasjonsangst og press tar dessverre knekken på mange av idrettstalentene våre.

Anja Hammerseng-Edin smeller neven i en boksesekk i treningsstudioet hun driver i Larvik. Buksene er løse, håret kort og stylet. Den ene underarmen er dekket med tatoveringer. Etter at hun i vår la håndballen på hylla, har hun brukt mye av tiden sin på motivasjonsarbeid for barn og unge. Boksesekken er et av verktøyene hun bruker.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer