Betatt av vinden

Det skal sterke strømmer og voldsomme bølger til for at Runa Andersen (24) skal finne roen.

Opptatt av været: Runa Andersen er surfentusiast og over gjennomsnittet glad i vind. - Den må være riktig, og svellet på bølgene må ha riktig retning.
Opptatt av været: Runa Andersen er surfentusiast og over gjennomsnittet glad i vind. - Den må være riktig, og svellet på bølgene må ha riktig retning. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg kjenner det krible i kroppen. To uker på land er for lenge!

Runa Andersen (24) smiler oppglødd, klasker håndflatene mot lårene. Hun sitter i en sofa i Hoddevik på Stadt. Kjent som et av Norges mest værbitte områder, på kartet formet som en knyttneve mot havet. Omgitt av gresskledde fjellsider og åpent farvann ligger et knippe eneboliger strødd utover ei irrgrønn slette. Lenge var de fleste husene bebodd av enker etter sjømenn som mistet livet på havet, men det var før unge surfeentusiaster fikk snusen av stiv kuling og saltpartikler i lufta. I jakta på den perfekte bølgen manøvrerte de seg nedover dalen, langs de snirklete veiene. Der mobildekninga gradvis avtar i takt med at ørene tettes igjen og øynene sperres opp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer