Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
FOLKEFIENDEN: – Det er skapt et bilde av meg som farlig, en fiende av Norge. Det er jeg ikke, sier Margrethe Salvesen. Foto: Jørn H. Moen
FOLKEFIENDEN: – Det er skapt et bilde av meg som farlig, en fiende av Norge. Det er jeg ikke, sier Margrethe Salvesen. Foto: Jørn H. Moen Vis mer

Bhattis eks ble kalt terrorist

Hun var gift med Arfan Bhatti, en av Norges mest kjente islamister, og er selv blitt kalt terrorist og jihadist. Nå skriver Margrethe Salvesen (47) bok i håp om å få fram sannheten om seg selv.

Først ser du det store smilet. Deretter de glitrende gulløredobbene, den knallrøde neglelakken og en tatovert kalasjnikov på underarmen.

Her er hun, dama som de siste ni åra har fått merkelapper som «flyvertinneterroristen», «jihadisten», «en islamistisk Syria-farer» og «selvmordsbomber» klistret på seg. Merkelapper som sitter så fast at Margrethe Salvesen har skrevet kronikk i fagbladet Journalisten om medias makt til å ødelegge menneskers liv. Dessuten er hun godt i gang med å skrive ei bok for å få plass nok til forklare hvem Salvesen egentlig er, og for å rydde opp i den «sannheten» hun mener er skapt om henne.

– Margrethe Salvesen er sykepleier. Dessuten er hun rådgiver i Det regionale ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging (RVTS) i Trondheim for folk som jobber opp mot radikalisering og voldelig ekstremisme i Norge, sier Salvesen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

UT ÅRET*

KUN I OKTOBER

10 kr

(0,17 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 10 kr ut året. 0,17 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (99,-/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr for 3 måneder. 2,77 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/måned). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?