Biff Jambalaya

40 minutter. To porsjoner.

200 g ytrefilet av storfe ca. 6 scampi 3 tomater 1 løk 1 båt hvitløk ca. 1/4 ts cayennepepper ca. 1/2 ts salt 1 ts sukker 1 ts tørket basilikum ca. 1/2 ts chilipulver ca. 6 nøster pasta.Kok opp ei panne med vann og slipp oppi tomatene. Ta ut tomatene etter ca. 1/2 minutt og ta av skallet. Varm opp oljen i wok/jerngryte. Skjær kjøttet i store biter og brun lett, ca. 1- 1,5 min. Legg kjøttet til side og fres scampiene. Legg tomatene over i oljen (som du stekte kjøttet i). Grovhakk løken og hvitløken og ha oppi tomatene. Tilsett cayennepepper, basilikum, salt og sukker. La dette småkoke i ca. 30 minutter, smak til med ekstra chilipulver mot slutten, la kjøttbitene koke med de siste 5 minuttene.

Serveres med tagliatelle, nybakt middelhavsbrød og en chianti. Garantert en god start på kvelden...> Opplysningskontoret for kjøtt