Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Biff Lindstrøm

3-4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

400 g kjøttdeig eller familiedeig 1 ts salt 1/4 ts pepper 1 egg 1 dl melk 2 poteter kokte i små terninger 2 ss finhakket løk 2 ss finhakket rødbeter 2 ss finhakkede sylteagurk 1 ss kapers 2 ss smør/olje til steking. Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og egg som er sammenpisket. Rør poteter, løk, rødbeter og agurker inn i deigen, sammen med kapers. Formes til åtte litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2- 3 minutter på hver side. Serveres ofte med stekte poteter, speilegg og syltede rødbeter.