Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Biff med brie

Ca 20 min. 2 pers.

2 biffer à 180 g (mørbrad, ytre- eller indrefilet) 2 ss smør/margarin ca. 1/2 ts salt ca. 1/4 ts pepper 2 skiver bifftomat ca. 100 g brie 1 ss pinjekjerner 2 ss rips- eller portvinsgelé Slik gjør du: Rist pinjekjernene forsiktig i panna til de blir gylne. Krydre biffene og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversida. Snu biffene og stek tomatskivene lett på begge sider. Legg en tomatskive og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene på osten. Legg lokk på panna og la det steke ca. 2 minutter til osten smelter litt.

Server med en grønn salat og rips- eller portvinsgelé. Opplysningskontoret for kjøtt Diskuter mat Lyst på noe annet? Sjekk alle oppskriftene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling