Biffsalat

Til 2 på 20 min.

250 g strimlet biffkjøtt 8 små løk 8 store sjampinjonger 1 ss smør/olje 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 1/2 pakke bacon Ca. 3 ss lettrømme 1 liten bunt gressløk 1/2 hodesalat, evt annen grønn salat 2 tomater Skrell løk og kok den i lettsaltet vann et par minutter. Rens sopp og skjær i skiver. Varm smør/olje i panne og stek kjøttet i 3 min. Krydre med salt og pepper. Sprøstek bacon, tilsett sopp og løk. La det frese videre litt raskt. Klipp gressløk og bland inn i rømmen. Vask salat og la den renne av. Fordel salatblader på to tallerkener. Legg opp kjøtt og bacon, og løk og sopp. Pynt med tomater. Server med brød. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!