Biffsandwich med mangosaus

2 porsjoner.

2 stk. biff av mørbrad à 150 g 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 1 ts koriander 1 ss smør/margarin 2 ciabattabrød 2 salatblad 2-3 kvister frisk koriander. Mangosaus: 1 mango 1 ss sitronsaft. Fruktsalsa: 3 ss majones 2 ss melon-yoghurt 1/2 grønt eple i små terninger 2 stilker selleri i små terninger 10 druer. Bland sammen ingrediensene til fruktsalsaen. Rens mangoen, og del kjøttet opp i biter. Mos den til en saus sammen med sitronsaft i en stavmikser. Varm ciabattaen, og del den i to. Krydre og stek biffene til de er medium stekt. Anrett sandwichen i brødet med salat, fruktsalsa og biff som er skråskåret i skiver. Legg på mangosaus. Pynt med korianderkvister. Se flere oppskrifter Opplysningskontoret for kjøtt Sjekk alle mattipsene i arkivet vårt