Du leser nå Dagbladet Pluss

Bill Skarsgaard synes ikke det er så farlig at han gjør det samme som sin far

Det er i ferd med å bli Hollywood-stjerne av nok en Skarsgård.

STJERNEVANT; Bill Skarsgård vokste opp med filmbransjen, og møtte i ung alder stjerner som for eksempel Robert de Niro, da han ble med pappa Stellan på jobb i Hollywood. Likevel hadde det uansett vært mer spaktakulært å møte Mikke Mus i den alderen, sier han selv. Foto: AFTONBLADET / IBL BILDBYRÅ
STJERNEVANT; Bill Skarsgård vokste opp med filmbransjen, og møtte i ung alder stjerner som for eksempel Robert de Niro, da han ble med pappa Stellan på jobb i Hollywood. Likevel hadde det uansett vært mer spaktakulært å møte Mikke Mus i den alderen, sier han selv. Foto: AFTONBLADET / IBL BILDBYRÅVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Men det er klart jeg aldri har sagt at farsan er mitt største idol! Og særlig ikke da jeg var atten! Hvem gjør vel det?

Det ler og spraker på linja.

Så, et sted i Stockholm, i en hotellsuite i egen fødeby, får Bill Skarsgård (24) snart beskjed av en mild, men bestemt pr-dame om at det «allerede er gått femten minutter, pass tida!».

Wham bam, that's the American way og levner ingen tvil: Det er i ferd med å bli Hollywood-stjerne av nok en Skarsgård. Denne gang snakker vi om - og med - Bill Istvan Günther Skarsgård, for å være helt presis.

Som han sier selv:

- Nummer fire, alltid nummer fire.

For å ta det kort: «Farsan» er selvsagt Stellan (63), den populære svenskekjempen fra suksesser som «Mamma Mia!», «Pirates of the Caribbean», «Breaking the Waves», «Nymphomaniac» og «En ganske snill mann».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.