Billig luksus

Trolig finnes det for øyeblikket ikke én restaurant i Oslo som lager bedre mat til en så lav pris. Med kjendiser på kjøpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Les alle restaurantanmeldelsene

PÅ EN AV DE FØRSTE dagene etter restaurantens sommerferie ville Robinson & Fredag teste om Eik fortsatt fortjener hedersordene «god mat til en rimelig pris». Det var grunnen til at de også i år fikk en kokkelue i Michelin-guiden. En av metodene til kjøkkensjef Ole-Johnny Eikefjord er å begrense valgmulighetene: Tre eller fem retter, og kun én meny som skiftes ut hver uke. Med en anbefalt vinpakke til.

-  Fennikelsuppe, uer, lammecarré, ost og sjokolade. For 445 kroner virker det som et godt tilbud, mente Robinson etter å ha lest dagens tekst.

SLIK BLE DET - med vinpakka. Først med appetittvekkeren av soppsuppe, scampi, abbor og japansk ål.

-  God start. Og jeg liker lokalet: Luftig, men passe skjermet mot gata. Lenger inne har de også muligheten til å skjerme gjestene mer, påpekte Fredag.

Like etter kom en som normalt ikke har noe å imot å vise seg fram: Petter Stordalen med kjæresten Gunhild Melhus. Men denne kvelden ble de plassert slik at de var minst mulig på utstilling, vendt mot kjøkkenet. Et kandelaber på bordet deres markerte likevel det celebre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer