Du leser nå Dagbladet Pluss
Trådløs: Fra prekestolen har han selv sett mobillyset. Et sted mellom fjerde og femte bibelvers merker biskop Per Arne Dahl at interessen synker og mange ikke klarer å dy seg. – Det er frustrerende å stå på prekestolen og se at folk sjekker Facebook eller fotballkamper. Foto: ANITA ARNTZEN
Trådløs: Fra prekestolen har han selv sett mobillyset. Et sted mellom fjerde og femte bibelvers merker biskop Per Arne Dahl at interessen synker og mange ikke klarer å dy seg. – Det er frustrerende å stå på prekestolen og se at folk sjekker Facebook eller fotballkamper. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer

Biskop Per Arne Dahl: - Mye utroskap begynner på mobilen

Tar et oppgjør med mobilbruken i parforhold. Og i kirka, mens han står på prekestolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En morgen for et år siden våknet Tunsberg-biskop Per Arne Dahl (66) med «djevelens orkester» i hodet. Han hadde fått tinnitus, øresus, en slags kontinuerlig strøm av pipelyder som ikke kan slås av. Samtidig var hørselen i det høyre øret borte.

- Kvelden før hadde jeg tatt en dukkert etter en tur i kirka. Da jeg våknet neste dag, var det som om øret fortsatt var fylt med vann. Hørselen var helt uklar. Jeg ble redd og gikk til legen, som etter litt tid slo fast at jeg hadde blitt «sudden deaf», forteller Dahl.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer