Bit for bit på Grünerløkka

Her kommer tapasen i nordisk innpakning. Det var lurt.

Verdt pengene: Det er ikke billig-tapas, men god, det er den. Restaurant Escalon Grünerløkka. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Verdt pengene: Det er ikke billig-tapas, men god, det er den. Restaurant Escalon Grünerløkka. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

- Her er ikke så mye som en spansk kjøttbolle å oppdrive, konstaterte Robinson etter å ha saumfart menyen på Grünerløkkas siste tilskudd av tapassteder.

Escalón er å finne fire steder, i Bergen og Oslo. Nå er den femte og største restauranten åpnet på hovedstadens østkant. Med 160 sitteplasser over to etasjer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer