Bitt av tango

Anne-Lene Rasmussen (32) forlater aldri Buenos Aires helt.

NOSTALGISK: : I de mange vintagebodene i billedskjønne San Telmo er det mange funn Anne-Lene ikke klarer å gå fra. Slik har leiligheten fyllt seg opp gjennom to år. Foto: Kari Nøst Hegseth
NOSTALGISK: : I de mange vintagebodene i billedskjønne San Telmo er det mange funn Anne-Lene ikke klarer å gå fra. Slik har leiligheten fyllt seg opp gjennom to år. Foto: Kari Nøst Hegseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet, God torsdag) 32-åringen fra Norge har startet vintagebutikk på nett for å bringe magien til Norge. Spansken går i en forrykende fart når Anne-Lene Rasmussen diskuterer prisen for sitt siste vintagefunn i en av Buenos Aires mange markedshaller.

- 250 pesos? Du sa 180!

Hun er omringet av kjoler, sko, hatter og hansker som stammer fra Argentinas sagnomsuste fortid, og nå har hun funnet en kjole fra1960-tallet hun vil ha til nettbutikken sin.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer