Du leser nå Dagbladet Pluss

Bjørn Kjos synes penger er uinteressant: - Jeg tjente nok penger da jeg var advokat

Oppkjøpskåte beilere svermer rundt Bjørn Kjos (72) denne sommeren. Men Norwegian-sjefen gjør seg kostbar.

HILSER: Bjørn Kjos nikker til ventende passasjerer, hilser på kapteinen og småprater jovialt med crewet i Norwegian på Gardermoen. Foto: Jørn H. Moen
HILSER: Bjørn Kjos nikker til ventende passasjerer, hilser på kapteinen og småprater jovialt med crewet i Norwegian på Gardermoen. Foto: Jørn H. MoenVis mer

– Det er ikke vi i Norwegian som har gått ut etter partnere. Det er de som har kommet til oss. Og det er jo fint å være populær i klassen. Hæ-hæ!

Bjørn Kjos støter ut sin karakteristiske latter og saboterer straks det som kunne liknet en uskyldig mine. Etter en tøff vinter er det gode dager på børsen for flyselskapet hans. Interessen fra pengesterke friere som Lufthansa og IAG, International Airlines Group, har satt fart i Norwegian-kursen.

Den omsvermede sjefen – som også er største eier i konsernet – kan åpenbart de fleste sjekketriksene i boka. Mens aksjekursen stiger har han sendt ut blandede signaler. Først har han avvist at selskapet er til salgs, deretter har han lagt til at til den riktige prisen, er alt til salgs.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.