Blåmandagsbarn

For ni år siden var Veronica Maggio (30) servitør i Oslo. Da hun nylig vendte tilbake, var det som svensk popstjerne. Norske medier var mest interessert i hennes sexliv.

På bakrommet: Klokka er knapt åtte, og Veronica Maggio gjør seg klar for "God morgen, Norge" på TV2. En lang dag er allerede godt i gang. Foto: Aleksander Andersen
På bakrommet: Klokka er knapt åtte, og Veronica Maggio gjør seg klar for "God morgen, Norge" på TV2. En lang dag er allerede godt i gang. Foto: Aleksander Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klokka hadde passert 06.48 da God Morgen Norges Jan Øyvind Helgesen fikk Veronica Maggio til å våkne. Han trakk henne til seg, hvisket, han hadde undret seg over noe, sa han, og han måtte få klarhet i det før sending.

- Du, Veronica... Jeg lurer.. Ja, du synger «hon är söt» i sangen din. Kan jeg tolke det dit hen at det ligger noe androgynt her?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer