Ble glad av skilsmissen

Thomas Giertsen (47) kjente tidlig på uakseptable følelser. Som da moren fortalte at hun og faren skulle skilles. Gleden spredte seg inni 10-åringen, som måtte kjempe for å skjule smilet.

HELT UAKSEPTABELT: Thomas Giertsen er fascinert av avstanden mellom det folk føler og det som forventes. – Gjerrighet er morsomt, for det er en følelse som ikke er akseptert. Foto: Anne Valeur
HELT UAKSEPTABELT: Thomas Giertsen er fascinert av avstanden mellom det folk føler og det som forventes. – Gjerrighet er morsomt, for det er en følelse som ikke er akseptert. Foto: Anne Valeur Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Giertsen var ti år gammel og hadde overnattet hos en kamerat. Han var blitt hentet av moren og satt i baksetet mens moren fortalte at hun og faren hans skulle skilles. Det var mange i klassen til Thomas som hadde skilte foreldre, og han hadde hørtes det syntes spennende ut med to soverom i to hjem. Ikke hadde det vært så god stemning hjemme den siste tiden heller. Så han ble glad og smilte forsiktig for seg selv. Men da han så at moren betraktet ham i speilet, bøyde han seg ned for å skjule smilet.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer