ØSTKANTGUTT: Raymond Johansenm trives i Groruddalen:  Kjærligheten til byen og ønsket om å planlegge for Oslos ekspansjon har vært avgjørende for at Raymond Johansens vilje til å stille som byrådslederkandidat. Foto: Jacques Hvistendahl
ØSTKANTGUTT: Raymond Johansenm trives i Groruddalen: Kjærligheten til byen og ønsket om å planlegge for Oslos ekspansjon har vært avgjørende for at Raymond Johansens vilje til å stille som byrådslederkandidat. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Ble oppstyr da østkant-Raymond sa ja

Kanskje like greit at han tok med seg bikkja og dro på rypejakt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Raymond Johansen og hunden Xavi starter morgenen med en tur i «skævven» på Øvre Lindeberg i Groruddalen, der han bor. Forrige uke var de på rypejakt, men mer om det seneren.

Etter å ha parkert bikkja og skiftet til dress, har Johansen forflyttet seg til uteserveringen på Oslo Mekaniske Verksted, midt mellom Bjørvika og Grønland.

CV Raymond Johansen Født: 14. februar 1961Familie: Gift med Carolina Maira Johansen, som han har tvillingsønnene Mikael og Sebastian (22) sammen med. Bikkja Xavi (3).Aktuell: Ligger an til å bli Arbeiderpartiets byrådslederkandidat ved valget i 2015.

Heisekranene som tårner i bakgrunnen vitner om en by i rivende utvikling. Samtidig forteller omgivelsene om byens historie. Et par gater lenger borte vokste farmoren hans opp. Alle de fire besteforeldre er fra Oslo.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn