Du leser nå Dagbladet Pluss

Ble selv lagt inn på sykehus rett etter at pappa Hallvard Flatland ble frisk

Katarina Flatlands nye liv.

KRONISK SYK:  Katarina savner friheten etter at hun i fjor fikk diabetes type 1 og er avhengig av injeksjoner med insulin. Foto: BJØRN LANGSEM
KRONISK SYK: Katarina savner friheten etter at hun i fjor fikk diabetes type 1 og er avhengig av injeksjoner med insulin. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Katarina Flatland (25) sitter i den nysolgte leiligheten på Majorstua i Oslo. Om noen uker flytter hun og kjæresten Harald Dobloug et par gater ned, fra 54 til 100 kvadratmeter.

I mellomtiden skal hun gjennom gårdsukene som programleder for «Jakten på kjærligheten». Senere i høst tar hun opp medisinstudiene igjen. Det går bra med henne nå. Og med de nærmeste.

- 2013 var et mørkt år på alle mulige måter, svarer hun når hun blir bedt om å oppsummere fjoråret.

Mer om det senere. Nå er det single bønder og freidige friere som gjelder.

- Hvordan var din egen «jakt på kjærligheten» da du traff Harald?

- Vi møttes på en fest for medisinstudentene. Jeg syntes Harald var en fin fyr, men jeg fulgte ikke de typiske sjekkereglene. I stedet for å vente på at han skulle ringe, så ringte jeg han flere ganger om dagen, ler hun.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.