Bli med til USAs best bevarte kitschparadis

Tikibarer er mer populære enn noen gang.

Nasjonalt kulturminnesmerke: Restaurantkomplekset Mai-Kai i Fort Lauderdale er et monument over det naive femtitalls-Amerika. Komplett med krigsdansende maoier og fargerike drinker servert av kvinner i sarong. Sarah-Elizabeth Walk (34) forsikrer at hun ikke fryser på magen i jobbantrekket. Foto: Nina Ruud
Nasjonalt kulturminnesmerke: Restaurantkomplekset Mai-Kai i Fort Lauderdale er et monument over det naive femtitalls-Amerika. Komplett med krigsdansende maoier og fargerike drinker servert av kvinner i sarong. Sarah-Elizabeth Walk (34) forsikrer at hun ikke fryser på magen i jobbantrekket. Foto: Nina Ruud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Altså. Du har jo ingen tømmerflåte. Du har en leiebil fra Hertz.

Og du, en fjern landsmanns-etterkommer av Thor Heyerdahl, befinner deg ikke akkurat på Stillehavet, men i en strøm av trafikk på highwayen i Florida.

Der, i Fort Lauderdale, har du akkurat passert en bilbutikk og et utsalg for madrasser.

Så, en brå sving inn til venstre, er du plutselig et helt annet sted:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer