Blodfylla

Blodige hender, knuste ølglass, blind vold og død. Alt i løpet av én natt i Oslo, Bergen og Trondheim. Men hvor farlig er det egentlig å gå på byen?

TRONDHEIM: Ei jente i Nordre gate i Trondheim har knust et ølglass i hodet på ei annen jente, og arresteres av politiet. Mesteparten av volden i Norge skjer i de tusen hjem, men nest etter hjemmet er utelivsområdene de farligste stedene å oppholde seg, ifølge politiet. Foto: Ole Morten Melgård
TRONDHEIM: Ei jente i Nordre gate i Trondheim har knust et ølglass i hodet på ei annen jente, og arresteres av politiet. Mesteparten av volden i Norge skjer i de tusen hjem, men nest etter hjemmet er utelivsområdene de farligste stedene å oppholde seg, ifølge politiet. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer

LØRDAG NATT OG STENGETID. På vei hjem med kompisene gjennom Spikersuppa hører Rino Wilhelmsen (25) krangling. Han vender blikket tidsnok til å se «Hans» bli dyttet, ser hvordan han snubler i sine egne bein og faller, en ung mann som deiser bakhodet mot steinkanten i Spikersuppa, blir liggende på det kjølige fortauet med nakken i en merkelig posisjon, åpent ufokusert blikk. En dame roper.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer