Ifra Lahell: Julie Håkonson fikk nok av det urbane livet i Oslo. Nå gleder hun leserne med bilder og historien fra sitt nye liv på landet. Foto: Elisabeth Sperre Alnes
Ifra Lahell: Julie Håkonson fikk nok av det urbane livet i Oslo. Nå gleder hun leserne med bilder og historien fra sitt nye liv på landet. Foto: Elisabeth Sperre AlnesVis mer

Bloggehuset

Dekoratøren Julie Håkonsen (27) blogger om hverdagen i et lite hus ved Drammensfjorden. Her er det Thelma (1) som eier flest designmøbler.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I et drøyt år har interiørinteresserte kunnet følge Julies blogg «Ifra Lahell», hvor hun skriver innlegg og fotograferer store og små forandringer i sitt gamle hus på landet ved Drammensfjorden.

- Jeg hadde aldri tenkt på å blogge, det var samboeren min som foreslo det, forteller Julie, som raskt er blitt blant de aktive i bloggosfæren. I tillegg til sin egen blogg, er hun en av de fire som driver bloggen Norske Interiørblogger, NIB, som har nærmere 100 000 treff i måneden.

Julie og samboeren Bengt Brattegaard (37) trivdes lenge med et hektisk liv i hovedstaden. Julie utdannet seg som dekoratør på Westerdals, og fikk deretter jobb som butikksjef i interiørbutikken «Ting» i Oslo. Bengt jobbet med webdesign og spilte i bandet «Deadends». På Sagene hadde de en hyggelig leilighet i retrostil.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn