Bm: Søker spenning

Som fireåring flyktet Dagsrevyen-anker Yama Wolasmal (38) og familien fra Afghanistan. Siden har han selv oppsøkt verdens konfliktsoner.

Hvis Yama Wolasmal leser ei bok om et konfliktfylt land, vil han dra dit og se det med egne øyne. Etter å ha lest Odd-Karsten Tveits «De skyldige», dro han og kona til Israel.
Hvis Yama Wolasmal leser ei bok om et konfliktfylt land, vil han dra dit og se det med egne øyne. Etter å ha lest Odd-Karsten Tveits «De skyldige», dro han og kona til Israel. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Virkeligheten overgår alt. Det som er oppdiktet, er aldri like interessant.

Yama Wolasmal (38) var ikke blant dem som levde seg inn i oppgjøret mellom Nora og Helmer da skoleklassen leste «Et dukkehjem». Men da han så skuespillet oppført på Nationaltheatret, med gjestespillere fra India og Pakistan, merket han seg reaksjonen i salen, der det var mange med minoritetsbakgrunn.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer