Bølgen hever seg

Maten er lekrere, hygienen bedre og servitørene proffere enn i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– VIL DERE SITTE her ute eller inne i restauranten? Menyen er den samme, sa hovmesteren.

Det var et vanskelig valg for Robinson & Fredag. I baren så folk ut til å kose seg. Inne i restauranten var det foreløpig tomt så tidlig på kvelden. Men Robinson tenkte den snart ville fylles opp med brasseristemning.

Det er i utgangspunktet ikke lett å få en tett og summende god atmosfære i dette sterkt gulmalte og lyssterke lokalet. Særlig ikke når de eneste andre gjestene er menn på firmamiddag med en gjerrig sjef som gir sine ansatte fattige to glass vin. Men, som Robinson & Fredag tidligere har erfart, det lar seg likevel gjøre. Da var imidlertid både mat og service på et nivå så lavt at prisen var en fornærmelse. Nå startet det langt bedre. En svensk servitør var personlig opptatt av spiseparets velvære kvelden gjennom. Og på kjøkkenet kunne de se sjefen sjøl, Trond Moi, regjere. Det skulle vise seg å være en spesiell grunn til hans overoppsyn.

ROBINSON & FREDAG fikk først se «Dagens høydepunkt», femretteren gjestene kan velge fra. I denne ellers fete juletid insisterte Fredag på kamskjell, kveite og sitronmousse. Robinson fulgte med. De nektet imidlertid å føye seg etter Bølgens vinpakke. Treretteren koster 465 kroner, ikke en ublu pris, men med tre glass vin stiger det til hele 865.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer