Bortgjemt perle: - For en kveld!

Dekka bord har rødrutete duker, gule georginer og stoler til tjue personer. Og har til nå vært en hemmelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette er jo som å finne en liten perle i en europeisk storby, mens det eneste man har gjort er å ta trikken fra Oslo sentrum til Adamstuen, sa Robinson etter først å ha gått forbi døra til den lille nabolagsrestauranten. For ikke langt fra trikkeskinnene, med Veterinærinstituttet på den ene siden av gata, og bygårder på den andre, ligger et sjarmerende teglsteinshus med en ganske unnselig dør. Innenfor er det lite og intimt.

Med rødrutete duker, gule georginer og stoler til tjue personer. Rustikt og koselig. På restaurantens facebookside står det at paret som driver stedet heter Håvard og Ida, og siden høsten 2017 har de servert hjemmelaget mat med «kjærlighet og glede». Ida er sjef på kjøkkenet, Håvard i restauranten.

Det er rett-etter-jobb-tidlig og bare to gjester har funnet veien inn før Robinson og Fredag. Vann og meny kommer på bordet med en gang, sammen med en muntlig gjennomgang av dagens treretter til den sympatiske prisen av 420 kroner.

– Litt bobler i glasset mens menyen leses, er alltid lurt, mente Fredag og bestilte to glass Gouet-Henry Brut.

Og dermed var det tid for menyen. Som er kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer